The Dress Helsinki

The Dress Helsinki on viiden naisen yhteinen visio kokonaisvaltaisesta hää- ja juhlapukuliikkeestä, jossa hoituvat ammattitaidolla niin monentyyliset uniikkipuvut kuin valmispukujen korjaukset ja muokkaukset.

Jo opiskelujen aikana kaikille viidelle ompelijalle oli syntynyt visio jaetusta ompelimosta, jossa voisi toteuttaa omia unelmiaan ja työskennellä vuorovaikutuksessa muiden alan ammattilaisten kanssa. Hieman sattuman kautta päädyimme eri tahoilta yhteen ja haave alkoi konkretisoitua. Syksyllä 2017 syntyi lopullinen päätös yhteisestä ompelimosta ja ryhdyimme rakentamaan The Dress Helsinkiä.

Kullakin suunnittelijalla on omaleimainen tyylinsä uniikkipukujen osalta, joten jokaiselle asiakkaalle varmasti löytyy joukostamme tekijä toteuttamaan puku-unelmansa. Meiltä löytyy myös erikoistumista niin korsetteihin, kukkaistytön mekkoihin kuin raskaana oleviin ja imettäviin morsiamiin.

Sijainti

Omalla autolla tultaessa lähimmät parkkipaikat ovat Töölön kirjaston ympärillä sekä Linnankoskenkadulla.

Julkisilla liikkuessa lähimmät bussipysäkkimme ovat aivan kulman takana Topeliuksenkadulla. Mannerheimintieltä raitiovaunulla tultaessa meille kävelee muutamassa minuutissa Töölön kisahallin pysäkiltä.

The Dress Helsinki

  • Mechelininkatu 43
  • 00250 Helsinki
  • +358 45 108 3199
  • thedresshelsinki@gmail.com
  • Ma-To 10-18 ja Pe 10-14
 

Virallisia yhteistyöliikkeitämme ovat Stockmannin White Dress, Niinatar, Vieno sekä Lovebirds. Teemme pääosin yhteistyöliikkeidemme kautta tulevia korjaustöitä, mutta työtilanteen salliessa myös muualta tulevien pukujen korjauksia.

Suosittelemme asiakkaillemme yhteistyöpesulaamme Pyykkipoikaa Pohjoisesplanadi 37 sisäpihalla.

Ohjeita puvun huoltoon, pesuun ja säilytykseen.