Kaisla Lehto

Kaisla

Kaisla Lehto on TuuliKaislan takaa löytyvä suunnittelija ja ompelija.

Käsityöt kaikissa muodoissa ovat aina olleet lähellä Kaislan sydäntä. Hän on ommellut aivan pienestä asti, ensin nukenvaatteita ja sitten vaatteita itselleen. Vuonna 2014 Kaisla valmistui vaatetusartesaaniksi Hämeenlinnan koulutuskeskus Tavastiasta. Kaisla jatkoi opintojaan Omnian aikuisopistossa juhlapukuihin erikoistavalla ompelijakisällilinjalla ja valmistui vuonna 2017.

Kaisla perusti oman yrityksensä vuonna 2015 ja on siitä lähtien kartuttanut osaamistaan hää- ja juhlapukujen parissa korjausompelun saralla. Ammattitaitoa on kertynyt jo useiden satojen hääpukujen muokkauksista sekä uniikkipukujen ompelusta.

Pitkäaikainen unelma omasta ompelimosta on nyt toteutunut The Dress Helsingin katon alla.

TuuliKaisla on tyyliltään rennon naisellinen ja leikkisän tyttömäinen. Suunnittelija Kaisla Lehto valmistaa uniikkeja hää- ja juhlapukuja vintage-vivahteella moderneille, hieman boheemeille morsiamille. Inspiraation lähteenä ovat menneet vuosikymmenet, Suomen luonto ja mytologia. Puvut ilmentävät keijukaismaista keveyttä yhdistettynä hyvin istuviin linjoihin.

Suunnittelijalle tärkeänä lähtökohtana on kestävä kehitys. Aina mahdollisuuksien mukaan käytetään kierrätysmateriaaleja. Eettisyyden tärkeys korostuu erityisesti hääpuvuissa, niitä kun käytetään lähtökohtaisesti vain kerran. Pukua suunniteltaessa otetaan huomioon morsiamen toiveet, ympäristöarvot ja käyttömukavuus sekä hyvä istuvuus.

Mallikappaleet

Mittatilauspuvut